Известие

Collapse
No announcement yet.

Олеее.. Тая 145ца мноого харчи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

На мен и миналата зима си ми харчеше доста ( 15 + ), а Бобо като ми направи диагностика, се оказа че нищо и няма. Тази година е по-натоварено движението ... не казвам че нищо и няма, ще му я водя на преглед след празниците (ако може де), да видим кво и е.
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
      Първоначално публикувано от koki
      Да, ти видя как беше.
      Сега е на моменти само и е много слабо, ама дразни
      Ккде става това упражнение, щото все пак ме дразни.
      Аз съм музикант и ме влудява това неравномерно запецване
      Ами свалят се дюзите и се носят на Дунев да се изчистят Мисля че беше по 12 или по 14лв на дюза цената Имай предвид че един ден си без кола
      12 кинта е на дюза и клатенето изчезва но не е пак перфектно което според мен вече е някое клапанче
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да ви кажа и на мен в последните няколко дни сериозно ми се вдигна разхода ма го отдавам на мръсния и студен въздух.....и ако не настъпи промяна ше ходя да видя бат Бобо.
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

при мен не пада под 13, аз наливам ли наливам и винаги си свети резервата, ще полудея направо.
          предишната ми алфа 33 при 1.7 двигател не минавах 10 на 100 зимата
          а тази 1.3 и само харчи
          Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

По този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинеца
            Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

По този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинеца
              Така е и при мене, ама то щото мнооо бързо набира и бензина отива в задната част на резервоара
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Да бе аз направо слушам как смуче бензин като дам газ Карам я колата по 1 км. и спирам и така по цял ден - разход 13-14.Колата на колегата не е в ред!
                Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                  Да бе аз направо слушам как смуче бензин като дам газ Карам я колата по 1 км. и спирам и така по цял ден - разход 13-14.Колата на колегата не е в ред!
                  За моита, ако става дума смятам, че засега е добре. Е, свиквам да я карам около 2000 оборота иначе ме боли сърцето Ама е супер вътре при пълна тишина в купето и да я изрежеш и да чуеш отдолу моторчето как рймжи сладко Искам да я чуя отстрани да се накефя
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

И при мене е така - като взема да я режа и лампата светва - спирам някъде после тръгвам стрелката се вдигнала и лампата не свети - ама така като светне ми е като психологическа спирачка
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

... Ама е супер вътре при пълна тишина в купето и да я изрежеш и да чуеш отдолу моторчето как рймжи сладко Искам да я чуя отстрани да се накефя ..
                      Ем аз затва карам без музика и на отворен прозорец
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                        И при мене е така - като взема да я режа и лампата светва - спирам някъде после тръгвам стрелката се вдигнала и лампата не свети - ама така като светне ми е като психологическа спирачка
                        Ххаха и при мен така ма с разликата че кат дам газ и светне после не изгасва
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Абе братче знаеш ли от дизел 6/100 как се минава на 12/100 Hihihih
                          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Абе братче знаеш ли от дизел 6/100 как се минава на 12/100 Hihihih
                            Вервай ми знам от 6/100 как се минава на 20/100 споко и двете са ми тука и си им се кефа ма ти знаеш ли как се минава от 100 коня на 300
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Е не, това не знам не съм го изпитвал, но искам да ти кажа, че това не слизам от него сега и го карам спокоино в повечето случаи, но знам въпреки, че не е кои знае какво животно във всеки момент мога да го настъпя и усещането че ще ме изкара от ситуациа или че ще направя това, което с другата не бих постигнал ме кефи на макс
                              Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Всъщност и не искам да имам такова)))) Кои знае колко проблеми щях да си имам С тази вече имах два случая, в които се измъкнах по чудо от актовете
                                Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
                                X