На мен и миналата зима си ми харчеше доста ( 15 + ), а Бобо като ми направи диагностика, се оказа че нищо и няма. Тази година е по-натоварено движението ... не казвам че нищо и няма, ще му я водя на преглед след празниците (ако може де), да видим кво и е.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Олеее.. Тая 145ца мноого харчи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BoboПървоначално публикувано от kokiДа, ти видя как беше.
Сега е на моменти само и е много слабо, ама дразни
Ккде става това упражнение, щото все пак ме дразни.
Аз съм музикант и ме влудява това неравномерно запецванеМисля че беше по 12 или по 14лв на дюза цената
Имай предвид че един ден си без кола
и клатенето изчезва но не е пак перфектно което според мен вече е някое клапанче
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
По този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинецаAlfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от kokiПо този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинеца166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от kokiПо този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинецаКарам я колата по 1 км. и спирам и така по цял ден - разход 13-14.Колата на колегата не е в ред!
Comment
-
Първоначално публикувано от slav40Първоначално публикувано от kokiПо този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинецаКарам я колата по 1 км. и спирам и така по цял ден - разход 13-14.Колата на колегата не е в ред!
иначе ме боли сърцето
Ама е супер вътре при пълна тишина в купето и да я изрежеш и да чуеш отдолу моторчето как рймжи сладко
Искам да я чуя отстрани да се накефя
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от kokiПо този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинеца2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от koki... Ама е супер вътре при пълна тишина в купето и да я изрежеш и да чуеш отдолу моторчето как рймжи сладкоИскам да я чуя отстрани да се накефя
..
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от kokiПо този повод да попитам. Има случаи когато стрелката за бензина е под последната черта и когато натисна малко повечко газта почва да свтеи лапмпата, след което пак загасва като успокоя темпото. Значи по този начин ми е светвала дори ногато имам поне 10, 12 литра. Въпроса ми е, толкова ли е мека и чуствителна тази стрелка и при вас. Като я настъпя на втора към 80 и аиде замина си бензинеца0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от kokiАбе братче знаеш ли от дизел 6/100 как се минава на 12/100 Hihihih
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Е не, това не знамне съм го изпитвал, но искам да ти кажа, че това не слизам от него сега и го карам спокоино в повечето случаи, но знам въпреки, че не е кои знае какво животно във всеки момент мога да го настъпя и усещането че ще ме изкара от ситуациа или че ще направя това, което с другата не бих постигнал ме кефи на макс
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
Comment